E Hënë - E Premte 08:00 - 16:00
Kontakti +38346332233

Vizita e nxënësve në Kampin Bondsteel në Kosovë

Vizita e nxënësve në Kampin Bondsteel në Kosovë

Nxënësit e Gjimnazit UBT vizituan Kampin Bondsteel ku patën mundësinë të mësojnë gjumë gjëra të reja dhe të argëtohen njëkohësisht.

Nxënësit poashtu vizituan Departamentin e Zjarrfikjes ku u bë demonstrimi i veshjes dhe mjeteve që përdorën nga zjarrëfikësit.