E Hënë - E Premte 08:00 - 16:00
Kontakti +38346332233
Mirësevini

Shkollat e UBT-së

Duke u regjistruar, ju do të bëheni pjesë e një shkolle që ka pritshmëri të larta nga nxënësit dhe stafi, duke ofruar një kurrikulë të gjerë dhe të ekuilibruar në një mjedis të qetë dhe të disiplinuar.

Shkolla Fillore dhe e Mesme e Ulët

Edukim

Cilësi

Teknologji

Apliko Tani!

3000

Success Stories

320

Trusted Tutors

1000

Schedules

587

Courses

AMERICAN EUROPEAN SCHOOL

Recognized for Excellence 5 Star

Drejtimet

Shkolla e Mesme e Mjekësisë - UBT

Classroom 3.0

Teknik i Laboratorit Mjekësor
Teknik i Farmacisë
Asistent Dentar
Bashkëpunëtor Profesional i Infermierisë
Drejtimet

Gjimnazi - UBT

Classroom 3.0

Shkenca Shoqërore
Shkenca natyrore
Lajmet

Lajmet e fundit

Build your Dream Software & Engineering Career

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Build your Dream Software & Engineering Career

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Build your Dream Software & Engineering Career

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.