E Hënë - E Premte 08:00 - 16:00
Kontakti +38346332233

Vlerat

Vlerat në fokus të zhvillimit janë:

BASHKËPUNIMI dhe PUNA EKIPORE

EKSELENCA

QËNDRUESHMËRIA

BARAZIA

PËRGJEGJËSIA

ZHVILLIMI I TALENTIT

INOVACIONI

UDHËHEQJA

TEKNOLOGJIA