E Hënë - E Premte 08:00 - 16:00
Kontakti +38346332233

Stafi

BORDI I SHKOLLËS

Prof. Edmond Hajrizi
rektor - kryetar i bordit
Fisnete Hajrizi
anëtare
Prof. Besnik Skenderi
anëtar
Prof. Artan Tahiri
anëtar
Murat Retkoceri
anëtar

STAFI

Hajrije Devetaku
Drejtoreshë
Nazlije Latifaj
koordinatore e cilësisë
zëvendësim
Aferdita Kaqkini
prof. e gjuhës shqipe
Hasan Krasniqi
prof. i matematikës
Xhemile Sejdiu
prof. e gjuhës gjermane
Visar Sutaj
prof. i fizikës dhe astronimisë
Emine Boshnjaku
prof. e gjuhës shqipe
Merita Hyseni
prof. e gjuhës angleze
Drilon Ramabaja
prof. i historisë
menaxher operacional
Kushtrim Tershana
prof. i edukatës fizike
Shkelzim Ukaj
prof. i biologjisë
Demnokrat Nuha
Hyzer Rizani
Smajl Rizani
prof. i biologjisë
Artan Hasani
prof. i eduaktës muzikore
Laura Ymeri
prof. e artit figurativ
Ibrahim Nici
prof. I STEAM
Denis Celcima
prof. e psikologjisë, filozofi dhe logjikë
Arbnore Asllani
prof. e TIK
Marigonë Rizani
Ndihma e parë;Bazat e anatomisë dhe fiziologjisë; Edukatë shëndetësore;
Kestrim Avdimetaj
Ndërmarrësi
Albina Rashiti
Shëndeti dhe sëmundja te njeriu II; Ndërtimi dhe funksioni I trupit të njeriut; Kirurgji me përkujdesje;
Malsore Muriqi
Patologji; Shëndeti dhe sëmundjet te njeriu I; Neuropsikiatri me kujdes;
Pajtim Bytyqi
Mikrobiologji me imunologji
Diellza Tahiri
Biokomi klinike dhe diagnostikë laboratorike; farmakologji me dozologji;
Organizimi i punës dhe detyrat e teknikut të farmacisë në sektorin farmaceutik
Lorikë Salihu
Nevojat bazë të njeriut dhe dietat
Lindita Lika
Paradontologji dhe mjekësi orale
Teuta Komoni
Materialet, instrumentet dhe mjetet në klinikën dentare; Protetikë stomatologjike
Agron Dushi
Kirurgji Orale dhe Maxillofaciale
Vesel Rrustemaj
Ortodonci
Anita Sadikaj
Gjinekologji me obstetrikë
Agon Hoti
Hyrje në farmaceutikë
Veton Haziri
Kimi
Shpëtim Blakaj
Proc. E punës në hematologji dhe transfuzion; Njohuritë dhe procedurat e punës në laborator; Etika mjekësore;
Merita Pakashtica
Sëmundjet e dhëmbit me endodoncion
Andrita Kurhasku
Emergjencat mjekësore; Kujdesi shëndetësor;
Aferdita Rizaj
Pedonci me stomatologji preventive
Albana Hamzaj
zyrtare për administratë